Om oss

Norskprodusert, kortreist och miljøvennlig. Aktiv Lek - kort oppsummert. 

Vi leverer norske kvalitetsprodukter til din lekeplass. Materialene er kortreiste og kommer fra skogene omkring fabrikken, og vi benytter miljøvennlig impregnering.

Sikker og kvalitativ lekeplassutstyr

Aktiv Lek as er en norsk produsent av lekeapparater som ligger i Telemark. Personene i bedriften har lang erfaring med produksjon av lekeplassutstyr og kjenner kravene til sikkerhet og kvalitet som kreves av det profesjonelle markedet. Alle produkter tilfredsstiller kravene i forskriftene og standarden NS-EN 1176 og 1177.


Formålet med bedriften er å produsere sikkert lekeplassutstyr med lokale materialer til priser som gjenspeiler de reelle produksjonskostnadene. Produktene er basert på lokale trematerialer av høy kvalitet som også gir en miljøgevinst ved å eliminere unødig transport samtidig som vi får en lang levetid på produktene.

Vårt lager og ordrekontor betjenes fra Lier i Buskerud. Her kan våre kunder også hente lagerførte produkter på kort varsel, og dette er en spesielt viktig tjeneste for anleggsgartnere og entreprenører.

Vi har også vår egen montasjeavdeling som monterer på østlandet.
Vi formidler også montører til resten av landet på forespørsel.

Aktiv Lek er også representert i Sverige, som Aktiv Lek AB.

Vår fabrikk i Fyresdal i Telemark er et viktig bidrag til næringslivet i den lille kommunen.

Alle råvarene vi benytter kommer fra skogene omkring fabrikken, og vi samarbeider med andre lokale firmaer for å få trevarene vi trenger.
Når dere velger oss som leverandør av lekeplassutstyr, kan dere derfor være helt sikre på at vi leverer "et lite stykke Telemark".

Ta gjerne en titt på vår lille filmsnutt fra fabrikken.

Kontakt oss
Hjemmeside opprettet av