Om oss

Norskprodusert, kortreist og miljøvennlig. Aktiv Lek - kort oppsummert. 

Norsk kvalitet til lekeplassen!

Aktiv Lek as er en norsk produsent av lekeapparater som ligger i Telemark. Våre medarbeidere har lang erfaring med produksjon av lekeplassutstyr og kjenner kravene til sikkerhet og kvalitet som kreves av det profesjonelle markedet. Alle produkter tilfredsstiller kravene i forskriftene og standarden NS-EN 1176 og 1177.


Formålet med bedriften er å produsere sikkert lekeplassutstyr med høy kvalitet og stor lekeverdi, til priser som gjenspeiler de reelle produksjonskostnadene. 


Ved å bruke lokale materialer sparer vi miljøet, samtidig som vi har kontroll på kvaliteten fra tømmerstokk til ferdig produkt.


Vår fabrikk i Fyresdal i Telemark er et viktig bidrag til næringslivet i den lille kommunen. Alle råvarene vi benytter kommer fra skogene omkring fabrikken, og vi samarbeider med andre lokale firmaer for å få trevarene vi trenger. 


Vårt lager og ordrekontor betjenes fra Lier i Buskerud. Her kan våre kunder også hente lagerførte produkter på kort varsel. Dette ser vi er en spesielt viktig tjeneste for anleggsgartnere og entreprenører.

Vi har også vår egen montasjeavdeling som monterer på østlandet.
Vi formidler også montører til resten av landet på forespørsel.

Aktiv Lek er også representert i Sverige, som Aktiv Lek AB.

Når dere velger oss som leverandør av lekeplassutstyr, kan dere derfor være helt sikre på at vi leverer "et lite stykke Telemark".

Ta gjerne en titt på vår lille filmsnutt fra fabrikken. 

Kontakt oss
Hjemmeside opprettet av