Fallunderlag

En viktig investering på lekeplassen

Fallunderlag er en viktig investering på lekeplassen. Vi leverer gummiasfalt, gummibark støtmatter og gressarmeringsmatter. Her kan du lese mer om hvilke lover og regler som gjelder for fallhøyder og sikkerhetssoner.


Gummiasfalt

Dette er et alternativ med mange muligheter. Støtabsorberende underlag som kan legges i mange farger, med opphøyninger og med mønster. Gummiasfalten består av gummigranulat som blandes med et bindestoff, og legges ut på samme måte som asfalt. Tykkelsen bestemmer hvor stor fallhøyde som er lovlig. 


Gummibark

EPDM Gummibark er optimalt egnet for alle om er ute etter et holdbart, fargebestandig alternativ. EPDM er 100 % gjennomfarget, dette betyr at farger ikke slites ut. 


Støtmatter

Støtmatter levers i plater på 50x50cm eller i sirkel og er til bruk under lekeapparater. Disse gir et rent miljø. Standard er rødbrune matter, men for et tillegg i prisen kan de også leveres i fargene sort, grønn, blå og gul. 


Gressarmeringsmatter

Disse mattene legges på gress for å ta vare på gresset under, samtidig som det fungerer som en fallbeskyttelse. Våre produkter

Bruk fantasien og lag et flott miljø på lekeområdet, og husk du kan alltid ta kontakt med oss for råd på veien. 

Kontakt oss

Ta kontakt så kommer vi og ser på ditt lekeområde, og gir deg en pris på legging av fallunderlag.

Telefon: 32 24 04 00

E-mail: salg@aktivlek.no

Hjemmeside opprettet av