Lekeapparater FOR DIN LEKEPLASS

Lekeapparater

Våre lekeapparater er designet for å gi en best mulig lekeverdi for barn i barnehager, på skoler og på offentlige lekeplasser. De skal dekke kravene til sosial lek, så vel som mer grovmotoriske aktiviterer. Vi har tre ulike lekeapparat-serier:

Villmarkserien

Denne serien er utviklet til områder som setter naturen i sentrum. Den er produsert i massive trematerialer fra Telemark. Alle trematerialer er behandlet med Koppers MicroPro, som gjør materialene tilnærmet vedlikeholdsfrie. Villmarksserien gir mange muligheter til rollelek og motorisk trening. Alle produkter i Villmarksserien leveres med 10 års garanti mot material- og produksjonsfeil. Se hele Villmarksserien i nettbutikken vår.

Telemarkserien

Klassiske og fleksible lekeapparater i kraftige trematerialer som er produsert i furu fra området rundt fabrikken vår i Fyresdal, Telemark. Denne serien består av store lekeapparater som gir plass til mange barn. Lysåpningen er 1m og er produsert for å tåle hard behandling på skoler, i barnehager og på andre offentlige lekeplasser.
Se hele Telemarksserien i nettbutikken vår.

Eventyrserien

Serien er utviklet for å oppfordre til rollelek, samtidig som materialene gir et fargerikt og dekorativt uttrykk. Eventyrserien er utviklet for aldersgruppen 0-10 år. Apparatene leveres med 10 års garanti mot material- og produksjonsfeil og har en forventet levetid på minimum 30 år. 

Se hele Eventyrserien i nettbutikken vår.

Våre produkter

Produktene er modulbasert, og dette gir en stor grad av fleksibilitet. Vi kan tilfredsstille de fleste behov, fra enkle leker til store anlegg med utfordringer for de fleste aldersgrupper.

For å se vårt store utvalg av lekeapparater kan du gå til vår nettbutikk eller se vår produktkatalog.

Kontakt oss

Ta kontakt med en av våre representanter om du har spørsmål. Vi kommer også gjerne på en gratis befaring dersom du ønsker det.

Telefon: 32 24 04 00

E-mail: salg@aktivlek.no

Hjemmeside opprettet av